MOBILNI: +381 66 539 0641

Faq

ZA POSETIOCE

Kako funkcioniše Apartman.Co?

Imajući u vidu trenutnu situaciju u kojoj se često menjaju kriterijumi u pogledu izbora smeštaja, te i same dostupnosti odnosno raspoloživosti smeštaja, odlučili smo se da posetiocima sajta pružimo najednostavniji i najlakši način da pregledaju ponudu smeštaja i provere lako dostupnost raspoloživosti smeštajnih kapaciteta koje vlasnici smeštaja nude, direktnim kontaktom sa vlasnicima smeštaja ili proverom dostupnosti raspoloživih kapaciteta putem buking forme.  Tako smeštaje možete pretraživati zavisno ne samo od datuma koji vam odgovara nego i putem lokacije, vrste ili tipa objekta, tipa odmora koji želite i sl.

Sa druge strane vlasnici smeštaja mogu ponuditi sve svoje objekte i smeštajne kapacitete.

Kako se vrši plaćanje?

Web sajt stan-za-dan.com (Avantur.Co) pruža posetiocima mogućnost pretrage i pregleda privatnog smeštaja i apartmana koje vlasnici smeštaja nude. Posetioci mogu pretraživati smeštaje, pregledati i praviti upite o dostupnosti smeštaja i cenama. Sva raspoloživost kapaciteta privatnih smeštaja se mora proveriti i prethodno dogovoriti sa vlasnicima smeštaja, te se naplata vrši direktno i kroz komunikaciju sa njima. Na sajtu ne postoji mogućnost online plaćanja smeštaja i web sajt stan-za-dan.com (Avantur.Co) ne obezbeđuje nikakvu odgovornost za plaćanja ili eventualne probleme koji mogu da proisteknu u komunikaciji sa vlasnicima smeštaja.

Da li imam popust na grupni Booking?

Sve informacije i dogovore oko popusta ili drugih pogodnosti možete praviti u direktnoj komunikaciji i dogovorima sa vlasnicima smeštaja.

Kako se vrši refundacija novca u slučaju otkazivanja dolaska?

Web sajt stan-za-dan.com (Avantur.Co) obezbeđuje samo ponudu i direktan kontakt sa vlasnicima smeštaja i ne preuzima odgovornosti oko dogovora i međusobnih obaveza koje proisteknu iz toga između posetioca odnosno gostiju i vlasnika smeštaja. Sve oko toga morate dogovarati direktno sa vlasncima smeštaja.

Kakve su naše obaveze prema Avantur.co portalu?

Posetioci web sajta nemaju nikakve obaveze prema sajtu stan-za-dan.com (Avantur.Co) .

Potrebna Vam je pomoć prilikom rezervisanja?

U slučaju da imate bilo kakve poteškoće ili da Vam nešto nije jasno vezano za portal Avantur.Co, molimo Vas da nam se obratite putem E-maila info@stan-za-dan.com ili na telefon +381 66 539 0641

+381-66-539-0641

ZA VLASNIKE SMEŠTAJA

Kako da prijavim smeštaj?

Da biste kao vlasnik smeštaja prijavili svoju ponudu, neophodno je da nas kontaktirajte na e-mail info@stan-za-dan.com i mi ćemo vam pružiti sve potrebne informacije oko uslova i detalja saradnje.

Kako funkcioniše naplata?

Vlasnici smeštaja koji žele da postanu deo stan-za-dan.com (Avantur.Co) zajednice i objave svoje ponude smeštaja, dužni su da uplate članarinu koja ih ne obavezuje ni na koji način da i sa drugima dogovaraju prodaju ili ponudu svojih raspoloživih kapaciteta. Članarina se obnavlja mesečno ili godišnje.

Osnovni paket do 3 smeštajne jedinice smo obezbedili po ceni od samo 1000RSD+PDV  za period od 1 meseca.

Koliko smeštajnih jedinica mogu da oglasim?

Članarina OSNOVNOG PAKETA pokriva unos do 3 smeštajne jedine po vlasniku smeštaja koje on može da izloži na naša dva web sajta u okviru 3 zasebna unosa. Svi oni koji imaju i žele da oglase više od 3 smeštajne jedinice obavezni su da uplate drugačiju članarinu čime prelaze na Premium paket koji će im pokriti unos 4-10 smeštajnih jedinica. Posebne pogodnosti imamo za one sa više od 10+ smeštajnih jedinica kojima možemo ponuditi Gold paket. 

 

Kakva su moja prava i obaveze?

Svi vlasnici smeštaja postaju članovi stan-za-dan.com (Avantur.Co) zajednice plaćanjem članarine koja važi od 1 do 12 meseci. Svi članovi zajednice stan-za-dan.com (Avantur.Co) imaju prava objavljivanja smeštajnih kapaciteta koje nude, sa od jednog do tri smeštajem po unosu i do desetak fotografija, tokom perioda od 1-12 meseci za koji im važi članarina, posle čega im se ukoliko ne obnove članarinu, nalozi suspenduju i postaju nevidljivi za posetioce.

Vlasnici smeštaja (članovi) su dužni da obezbede sve potrebne opise i fotografije za svoje objekte i smeštajne kapacitete i da uredno odgovaraju na upite putem sajta posetiocima, te da se prema njima odnose u dobrom duhu srpskih domaćina.

Šta se dešava ukoliko gost otkaže dolazak?

Svi dogovori koje pravite sa gostima se odvijaju u direktnom kontaktu sa njima i Vi ste slobodni da dogovarate svoja pravila po kojima će oni funkcionisati. Web sajt stan-za-dan.com (Avantur.Co) ne preuzima nikakvu odgovornost za sve eventualne probleme koji mogu da nastanu na relaciji između gostiju i domaćina.

Opšte

Da li mogu da se oglašavam na Vašem web sajtu?

Za sve koji žele da se oglase i reklamiraju na web sajtu nudimo brojne mogućnosti, putem isticanja banera, pa preko oglasa u tekstu sve do pisanja i objavljivanja PR članaka.

Molimo vas kontaktirajte nas za više detalja na e-mail info@stan-za-dan.com

Da li imate ponude i za letovanje i za zimovanje?

Ponude nisu uslovljene sezonama, a većina smeštaja je dostupna tokom cele godine. Svakako je uvek najbolje da se obratite direktno vlasnicima smeštaja za više informacija.

U cilju boljeg snalaženja na web sajtu, i više informacija kako o ponudi, tako i tome kako da prijavite svoj smeštaj napravili smo ovu kratku pitanje-odgovor formu.

Naravno, za sva dodatna pitanja možete nam se uvek obratiti i putem naše kontakt stranice.