MOBILNI: +381 66 539 0641

Za domaćine

Postanite domaćin

Učlanite se u našu rastuću zajednicu i predstavite svoje smeštajne jedinice!

Kako da postanete član naše zajednice dobrih domaćina

1. Prezentujte svoju ponudu

Istaknite reprezentativne fotografije, sadržaje i pogodnosti koje nudite. Unesite cene po danu ili na upit, zavisno od onoga što mislite da je bolje.

 

2. Pozdravite svoje goste

Napravite pozdravnu poruku za svoje goste i uputite im poziv da dođu kod vas, istaknite ono najbolje što čini vaš smeštaj najpodesnijim za njih. Budite ljubazni prema njima u duhu dobre tradicije srpskih domaćina.

 

3. Predstavite svoje smeštajne kapacitete

Svaki član naše zajednice u okviru osnovnog paketa ima pravo na unos do 3 različite smeštajne jedinice koju poseduje. To znači da možete predstaviti sva 3 sprata kuće koji se izdaju posebno, u okviru jedne vile.

 

Oslobodite se obaveza, mi radimo sve za vas

 

Unos objekata i pratećih materijala

Za vas vršimo unos vaših smeštajnih kapaciteta, fotografija i opisa koje nam pošaljete, i time vas oslobađamo obaveza bavljenja istima. Takođe za vas vršimo unos sadržaja i pogodnosti. Sve što treba je da nas kontaktirate i pošaljete nam ono što želite da bude predstavljeno posetiocima.

 

Direktan kontakt sa gostima

Naš web sajt obezbeđuje vam pogodnost direktnog kontakta sa gostima, bez našeg posredovanja ili mešanja. Mi ne ulazimo u to kako i koliko često vas kontaktiraju gosti, niti se mešamo ili vas bili kako obavezujemo na broj gostiju. Oni vam se mogu obratiti preko kontakt forme na sajtu, ili putem telefona koji istaknete.

Više nego povoljne cene

Cene članarine su više nego povoljne i zavise samo od broja željenih unosa koje biste želeli da napravite. Jedina vaša obaveza je plaćanje članarine svakog meseca ili godišnje koja iznosi 1000RSD + PDV i to je za sve one koji žele Osnovni paket sa unosom do 3 zasebne jedinice.

Često postavljena pitanja

U cilju boljeg snalaženja na web sajtu, i više informacija kako o ponudi, tako i tome kako da prijavite svoj smeštaj napravili smo ovu kratku pitanje-odgovor formu. Naravno, za sva dodatna pitanja možete nam se uvek obratiti i putem naše kontakt stranice.

Zašto baš Avantur.Co a ne neko drugi?!

Za razliku od drugih web sajtova mi vas ne uslovljavamo niti obavezujemo ni sa čim osim sa plaćanjem članstva. Kako smo svi dugo u marketingu, znamo kako da reklamiramo web sajt i ponude na njemu, čime dobijate usluge ne samo predstavljanja svog smeštaja već i besplatne reklame. Sa druge strane, naše cene članstva su takve da ne predstavljaju nikakvo opterećenje za vas.

Kako da objavim svoj smeštaj?

Da biste mogli da izložite svoju ponudu smeštaja morate postati član naše zajednice Dobrih srpskih domaćina. Za tu svrhu je neophodno da nas kontaktirate putem naše kontakt forme ili na e-mail adresu info@stan-za-dan.com posle čega će vas kontaktirati naš agent i poslati vam upitnik.

Kako funkcioniše plaćanje?

Plaćanje se vrši putem uplate na račun naše firme, za usluge reklame. Mesečno, cena članstva je 1000.00 RSD+PDV i to je osnovni paket koji pokriva do 3 unosa zasebnih smeštajnih jedinica. Samo domaćini plaćaju članstvo.

Šta dobijam članstvom?

Svaki domaćin učlanjenjem u našu zajednicu Dobrih srpskih domaćina u osnovnom paketu može izložiti do 3 smeštajne jedinice u okviru osnovnog paketa. Za one koji žele da izlože više smeštajnih jedinica neophodno je da nas kontaktiraju na e-mail adresu info@stan-za-dan.com

Šta ako odustanem?

Uplaćen novac na ime članarine ne može biti vraćen. Možete koristiti naše usluge 1 mesec i posle toga niste obavezni da ih dalje koristite, ali vaši unosi neće biti vidljivi za posetioce ukoliko ne obnovite članarinu po isteku tog 1 meseca.

Koje su prednosti oglašavanja preko Vas?

Mi smo tim stručnjaka u marketingu, web i grafičkom dizajnu i takođe u društvenim mrežama i SEO optimizaciji, sve što je potrebno da bi ste imali uspešan marketing i uspešna izdavanja smo mi!